Sigorta Satış Script Örneği

Merhaba, 

Önde gelen bir sigorta şirketinin ürünlerinin satışında kullandığımız script örneği. 
Eklemeden geçmek istemiyorum, script size satış yaptırmaz , satışı gerçekleştirecek olan her zaman satış temsilcileridir. Bu script sadece bir yol gösterici olabiliriz.





İyi  günler  ….. Bey / Hanım ........ Sigorta adına ...... sigortadan arıyorum ismim ........ Nasılsınız?

Sizin de aralarında bulunduğunuz müşterilere yönelik hazırladığımız çok özel bir “müşteri
Koruma planı” ile ilgili bilgi vermek isterim.

Sizin için özel hazırlanan bu plan kendinizi ve aileniz her türlü kazaya karşı güvence altına almanızı sağlıyor.  Bu plan ile düşme, yanık, elinizin kesilmesi gibi ufak kazalardan elektrik çarpması, gaz zehirlenmesi, uzuv kopması gibi başınıza gelebilecek her türlü kazaya karşın 1 yıl boyunca güvence altında oluyorsunuz. Allah korusun kaza sonucu bir can kaybı ya da sürekli sakatlık olursa size veya varislerinize 40.000 TL’ye kadar toplu para ödeniyor.

Soru Sorulur:
Evli misiniz? | Çocuğunuz var mı? | Aracınız var mı?

….. Bey / Hanım Kaza sonrasında ki Tedavi Masrafları da planınız dâhilindedir.  Bu teminat sayesinde herhangi bir kaza sonrasında, istediğiniz hastanede tedavi olabilir, ameliyat, dikiş atılması, MR, röntgen, tahlil ve ilaçlar da dâhil olmak üzere tedavi yaptığınız her türlü masrafın %100 ünü limitiniz dâhilinde 1000 TL’ye kadar geri alabilirsiniz. Bu planda sağlık sigortalarında uygulandığı gibi herhangi bir katılım payı veya muafiyet uygulanmaz.

Ayrıca, bu özel plana dâhil olursanız 7 gün 24 saat ....... acil sağlık hizmetlerinden de ücretsiz olarak yararlanıyorsunuz. Üstelik sadece kazalarda değil, kalp krizi, ani felç gibi hastalıkları kapsayan ACİL durumlarda Tam teşekküllü ambulans hizmetinden faydalanabilirsiniz. 

Bununla birlikte sizlere 19 parametreden oluşan diş planımız da ücretsiz olarak veriyoruz. Diş Planımız içerisinde Diş röntgen filmi, ağız hijyen eğitim, diş çekimi, diş taşı temizliği, dolgu sökümü, diş sinir kontrolü gibi bir çok parametreden oluşmaktadır.

Soru Sorulur:

….. Bey/Hanım Ne kadar sıklıkla dişçiye gidiyorsunuz?

….. Bey/Hanım aylık sadece 28 TL sizce de bu hizmetler için uygun değil midir?


Planımızdan faydalandırmak adına doğum tarihinizi rica edebilir miyim?
Poliçenizi yönlendirmemi istediğiniz adresinizi rica edebilir miyim?
…. Bankanıza ait … ile başlayan kart numaranızı rica edebilir miyim?

….. Bey/Hanım, 1 yıl süre ile geçerli 40.000 TL kaza sonucu yaşam kaybı ve sürekli sakatlı teminatı, 1000 TL kaza sonucu tedavi masrafları teminatı için kartınızdan 10 ay boyunca aylık 28 TL, toplam 280 TL vermiş olduğunuz ….. kartınıza yönlendirilecektir.

Poliçeniz ve diğer ürünlerimizle ilgili kampanyalar hakkında bilgilendirmek için sizden e-posta adresiniz rica edebilir miyim?
Her  türlü  soru  ve talebiniz  için bizi  444 ….. ’den arayabilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz, kazasız, sağlıklı, güzel günler dileriz.